Πληρωμή & Αποστολή

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η ιστοσελίδα topantopoleio.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής και αποστολής:

  1. Με πληρωμή τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημά μας.
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με χρέωση η οποία θα υπολογίζετε από το topantopoleio.gr και θα ενημερώνεστε άμεσα.
    Σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα, τα έξοδα τραπέζης που προκύπτουν από τη συναλλαγή τα επιβαρύνεται ο πελάτης.
  3. (κατόπιν συνεννόησης με το topantopoleio.gr)

Αποστολές προϊόντων

• Η παράδοση του προϊόντος γίνεται με εταιρεία Courrier την ίδια μέρα για παραγγελίες που καταθέτονται από Δευτέρα έως Πέμπτη πριν τις 16:00
•Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 16:00 παραδίδονται στην εταιρία Courrier την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα
• Οι παραγγελίες που υποβάλλονται από Πέμπτη έως Κυριακή παραδίδονται στην εταιρεία Courrier το μεσημέρι της Δευτέρας
• Οι περισσότερες παραγγελίες παραδίδονται στον καταναλωτή 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της παραγγελίας.
• Θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Για την πόλη της Λάρισας:

  • Παραλαβή στην πόρτα σας με διανομή από εμάς (Το κόστος αποστολής αναγράφετε στο check out της ιστοσελίδας )
  • Ωράριο για παραγγελίες 08:30 - 13:00 και 17:30 - 19:30

Για αποστολές εκτός Λάρισας:

  • Οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρεία Courier σε 2 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή τής παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με το μικτό βάρος της συσκευασίας (αναγράφετε στο check out της ιστοσελίδας).

Σημείωση: Για όσους κανουν τραπεζική κατάθεση μέσω e-banking από διαφορετική τράπεζα, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η καταβολή του ποσού της παραγγελίας σας ενδέχεται να εμφανιστεί στο λογαριασμο μας έως 3 ημέρες αργοτερα.Στην περίπτωση αυτή ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει να μετράει απο την στιγμη που εχουν μεταφερθεί τα χρήματα στον λογαριασμο μας.

Επιστροφές

Το topantopoleio.gr επιτρέπει αλλαγές σε προϊόντα που παραγγείλατε με την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και ότι τα έξοδα μεταφοράς του θα επιβαρύνουν εσάς. Αλλαγές γίνονται δέκτες μόνο με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύουν πάντα τα εμπορεύματα και μέσα σε 20 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς τους.

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος επάνω σε αυτό τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν το topantopoleio.gr,  καθώς επίσης  προχωράμε σε αντικατάσταση αυτών.  Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθούμε άμεσα (1-2 ημέρες) από την ημερομηνία παραλαβής.

Καθυστέρηση της παραγγελίας

Η παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
•Το προϊόν έχει εξαντληθεί λόγο μεγάλης ζήτησης
•Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων η απεργιών,καθώς  και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την Ευαγόρα και παράδοση της παραγγελίας σας.
* Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική η/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας,είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ.τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Σε τέτοια περίπτωση,εφόσον δεν θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας,μπορείτε να καλέσετε στο +30 2410535635, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.