Προφίλ

Το Κατάστημα

to-pantopoleio

Το Παντοπωλείο είναι ένα ιδιαίτερο κατάστημα ντελικατέσεν, όπου τα Ελληνικά προϊόντα συναντούν τις παραδοσιακές Ιταλικές γεύσεις, δημιουργώντας εκλεκτές διατροφικές προτάσεις και συνταγές.

Όλα μας τα προϊόντα προέρχονται από μικρά εργαστήρια και οικοτεχνίες της Ελλάδας και της Νότιας κυρίως Ιταλίας, που επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν.

Όλα τα Ιταλικά προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημά μας, εισάγονται απευθείας από εμάς και εκτός από τη λιανική διατίθενται και σε χονδρική πώληση, για εστιατόρια, cafe bar και ντελικατέσεν κ.α

e-shop

Τι Λένε Για Εμάς

mamatsita.com

Το Παντοπωλείο στη Λάρισα

...βρέθηκα στη Λάρισα παραμονές Χριστουγέννων, το επισκέφθηκα γιατί μου είχαν πει πολλά γι’ αυτό και πραγματικά “ανακάλυψα” ένα κουκλίστικο παντοπωλείο-μπακαλικάκι με γευστικούς θησαυρούς φερμένους κυρίως από Ιταλία. Ότι ψαγμένο Ιταλικό θέλεις, θα το βρεις εκεί και σε τιμές… καλύτερες κι από το σούπερ μάρκετ μπορώ να σου πω.

larissanet.gr

Ένα μικρό delicatessen με γευστικούς «θησαυρούς»

...παραδοσιακά ζυμαρικά, τυροκομικά και αλλαντικά είναι μόνο μερικά από τα «λάφυρα» που μπορεί να «κλέψει» όποιος αναζητά σπάνιες και ιδιαίτερες γεύσεις στο κέντρο της πόλης.